Tuesday 11 August 2015

Η Τράπεζα Κύπρου, ο νέος χορηγός του ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της cyprus-mail.com, η Τράπεζα Κύπρου θα είναι ο επίσημος χορηγός του ΑΠΟΕΛ για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

€180,00 για τους ομίλους του Europa ή €300,00 για τους ομίλους του Champions League

Η Τράπεζα Κύπρου (BoC) και οι Πρωταθλητές Κύπρου ΑΠΟΕΛ, έχουν καταλήξει σε συμφωνία αξίας €300,000 για να είναι ο νέος χορηγός, στην φανέλα του ΑΠΟΕΛ, για τους αγώνες στην Ευρώπη, αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ δεν περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μείνει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε το πόσο θα είναι στις €180,00

Όπως είναι γνωστό, ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη εξασφαλισμένη την συμμετοχή του, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα αγωνιστεί στα Πλέϊοφ με την Πρωταθλήτρια του Καζακστάν ΑΣΤΑΝΑ, για την πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τους 6 αγώνες του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους και τον αγώνα των Πλέϊοφ με την ΑΣΤΑΝΑ.

Ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει τον 1ο αγώνα με την FC Astana για τα playoff του Champions League, στις 18 Αυγούστου στο Καζακστάν και τον επαναληπτικό, στις 26 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Όπως αναφέρει η cyprus-mail.com, προσφορά για τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, υπόβαλε και η Ελληνική Τράπεζα, η οποία όμως κρίθηκε χαμηλή.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Σύντομα αναμένεται κι η επίσημη ανακοίνωση από την Τράπεζα Κύπρου και τον ΑΠΟΕΛ.




No comments:

Post a Comment