Saturday 11 January 2014

Στην Λάρνακα για τους 3 βαθμούς, απέναντι στην ΑΕΚ του Πεζοπορικού

11/1/2014
Ο προπονητής μας, είχε πει ότι "απαγορεύονται οι απώλειες" όπως και πολύ σωστά είχε προειδοποιήσει "να μην συνηθίσουμε στις ήττες". Το λέμε αυτό  σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος που δώσαμε με την αέλ, στον οποίο δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Μπορεί να μην ηττηθήκαμε αλλά χάσαμε 2 βαθμούς οι οποίοι πολύ δύσκολα θα καλυφθούν με την δυναμική που έχουν αποκτήσει οι Λεμεσιανές ομάδες.

Επιβάλλεται λοιπόν να γίνει η υπέρβαση. Δεν γίνεται κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε την κορυφή να μας πιάνει το σύνδρομο της "μη ήττας". Υπενθυμίζω ότι οι αγώνες με την Δόξα και την αέλ, ήταν αγώνες "μη ήττας" οι οποίοι κόστισαν στην ομάδα 4 βαθμούς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Από σύνολο 6 βαθμών πήραμε μόνο τους 2, ε λοιπόν καλύτερα να χάναμε το 1 παιγνίδι και να κερδίζαμε το άλλο, θα είχαμε 3 βαθμούς κέρδος αντί 2.

Ο αγώνας με την ομάδα της Άεκ ή του Πεζοπορικού όπως θα λέγεται σύντομα και πάλι αφού πάνε για πιθανή πτώχευση για να γλυτώσουν από το μεγάλο χρέος τους, ο αγώνας λοιπόν είναι δύσκολος και πολύ επικίνδυνος. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση 100%, πάθος, υπομονή και το γκολ φωτοβολίδα θα ΄ρθει, μπορεί να μην είναι ο Μπέκμαν με την περσινή φωτοβολίδα του, αλλά θα είναι ο Σέρινταν, ο Σαντίν, ο Στάθης ή  κάποιος άλλος που θα βαφτιστή ήρωας. Το μηδέν στην άμυνα, θα δώσει τους 3 βαθμούς που είναι το ζητούμενο.

Η μπλε κάρτα του Τόμας Ντε Βινσέντι έχει κατατεθεί στα γραφεία του ΚΟΠροκούμνη και της συμμορίας του, και είναι πια στην διάθεση του κ. Δώνη.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Νικολαίδης.

Ο Π³ Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις του σήμερα σε σχέση με το θέμα του Άθου Σολώμου, δήλωσε πως είναι ένα απλό σχόλιο μιας ιστοσελίδας, στερείται σοβαρότητας και ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στα χέρια του ΑΠΟΕΛ. Ο παίκτης ανήκει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ και είναι ήδη στην σημερινή αποστολή. Εξ άλλου η συγκεκριμένη ομάδα ανήκει στην Γ΄κατηγορία της Σκωτίας.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει νέα καταγγελία από την Δικαστική της Καταστροφικής Οργάνωσης Ποδοσφαίρου ΚΟΠ, των Κουτσοκούμνη-Κούμα-Σάντη, σε σχέση με το άναμμα πυρσών στον αγώνα με την αέλ. Είχαμε προειδοποιήσει από καιρό, ότι ορισμένοι ορκισμένοι εχθροί του ΑΠΟΕΛ, έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τον ΑΠΟΕΛ παντοιοτρόπως.
Δεν θα τους περάσει όμως, έχουν γνώση οι φύλακες, Πετρίδης-Ηλιάδης-Προύντζος.
Είναι κρίμα που στην ηγεσία της αστυνομίας είναι Αποελλίστας Υπουργός.

Ο ΑΠΟΕΛ δυστυχώς βάλλεται πρώτα εκ των έσω και μετά από τους εχθρούς του.

Η ομάδα μας τιμωρήθηκε για τα γεγονότα που έγιναν έξω από το γήπεδο της Ορόκλινης, λέτε τώρα να τιμωρηθούμε και για τα συνθήματα που γράφτηκαν τη νύχτα στα γραφεία της ΚΟΠ?

 ΑΛΛΟ & ΤΟΥΤΟ. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, αποκλείστηκε σήμερα το πρωί από την αποστολή με την ΑΕΚ, για "κίτρινες κάρτες" που χρωστά στο Ελληνικό πρωτάθλημα? λέει.

Αποστολή για ΑΕΚ (22)
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης».
Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 22 ποδοσφαιριστές:

Urko Pardo
Διονύσης Χιώτης
Joao Guilherme Leme Amorin
Κωστάκης Αρτυματάς
Marcelo Oliveira
Tiago Gomes
Cillian Sheridan
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
Νεκτάριος Αλεξάνδρου
Χρήστος Πιπίνης
Vinícius Oliveira Franco
Selim Benachour
Μάριος Ηλία
Gustavo Manduca
Nuno Morais
Haritz Borda
Mario Sergio
Tomas Sebastian De Vincenti
Βασίλης Παπαφώτης
Στάθης Αλωνεύτης
Cesar Santin
Άνθος Σολωμού

No comments:

Post a Comment