Thursday 9 January 2014

Απόλυτος ο Πρόεδρος Πετρίδης «Οι κανονισμοί πρέπει να αλλάξουν… χθες»

Π³ Πρόδρομος

Μετά κι από τα "του οίκου του", σειρά παίρνουν οι βολεμένοι της ΚΟΠ, καθώς και οι συνάδελφοι του, Πρόεδροι των άλλων ομάδων. 
Τους κάλεσε όλους σε συνεδρία ο Πρόδρομος. 

Συνάντηση της ΚΟΠ με τους προέδρους των σωματείων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, όπως τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Θέμα τα συζήτησης οι εξοντωτικές ποινές της δικαστικής επιτροπής προς τα σωματεία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:   
Για τη συνάντηση: «Τα σωματεία δεν αντέδρασαν ή δεν αντιδρούν στις ποινές που δέχονται. Εμείς από την πρώτη μέρα μας προβλημάτισε αυτό το γεγονός και αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα από τους οπαδούς μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Βλέποντας και την πορεία των ποινών με αποκορύφωμα τα χθεσινά και δεν αφορά μόνο το ΑΠΟΕΛ, δυστυχώς όλες οι ομάδες οδηγούνται στην καταστροφή. Επικοινώνησα με ορισμένους προέδρους των σωματείων και βρήκα πρόσφορο έδαφος για συνάντηση και θα συναντηθούμε την Δευτέρα. Τηλεφώνησα και στον πρόεδρο της ΚΟΠ και την ερχόμενη Πέμπτη έχει οριστεί συνάντηση προέδρων»


Γιατί οι διοίκησης δέχονταν τις ποινές αυτές; «Ίσως να μην αντιλήφθηκαν το μέγεθος που μπορούσαν να φτάσουν οι ποινές. Γίνονται πράγματα στο γήπεδο, αλλά τη σωματική έρευνα υπεύθυνη είναι η αστυνομία. Έχουμε τα κλειστά κυκλώματα στα οποία δεν έχει κανείς πρόσβαση εκτός από την αστυνομία. Άρα γιατί να τιμωρείται το σωματείο; Ο Αστυνομικός τι επιπτώσεις έχει; Πόσες φορές είδαμε σε γήπεδο στην Ευρώπη να μπαίνει μέσα στο γήπεδο κάποιος είτε γυμνός είτε πανό, τιμωρήθηκε η ομάδα, όχι»

Για τις ποινές : «Εμείς τιμωρηθήκαμε για επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου. Αν κάποιοι κανονισμοί έγιναν λανθασμένοι πρέπει να συνεχίσουμε λανθασμένα; Να γίνουν αλλαγές»

 «Βρήκαμε την εύκολη λύση των τιμωριών και λύσαμε το πρόβλημα μας ; Ήδη ξεκινήσαμε τις επαφές μας με τους οργανωμένους, οπαδούς μας και είμαστε σε συνεχή διάλογο. Όμως δεν έχουμε την εξουσία να πάρουμε μέτρα κατά τη διάρκεια οι φίλοι της ομάδας μας έρχονται στο γήπεδο. Τα μέτρα της δικαστικής έχουνε φέρει αποτελέσματα, όχι. Οι κανονισμοί πρέπει να αλλάξουν… χθες»

Οι συνέπειες: «Έχουμε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο μας και μας λένε από τώρα ότι δεν θα ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους. Να μην βλέπουμε το καλό του ποδοσφαίρου και να βάζουμε ποινές οδηγούμαστε σε καταστροφή. Το μόνο που διαπρέπει στην Ευρώπη είναι το ποδόσφαιρο και αυτές οι ποινές θα οδηγήσουν τις ομάδες σε καταστροφή»

Για την συνάντηση της Πέμπτης: «Δεν ξέρω τι να περιμένω από τη συνάντηση των προέδρων . Είναι απογοητευτική η κατάσταση και μας προβληματίζει όλους. Για πολύ περιορισμένο αριθμών ατόμων γίνονται όλα αυτά και ας έχουμε διάθεση εμείς να συνεργαστούμε. Με τον τρόπο που δίνονται οι ποινές δεν ευνοούν κανένα»

Για τις χθεσινές ποινές: «Δεν μπορώ να καταλάβω τις ποινές τις δικαστικής. Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

.ΠΗΓΗ sigmalive

No comments:

Post a Comment