Friday 14 March 2014

Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο πρώην τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Πέταρ Μιλοζέφσκι


Ο πρώην τερματοφύλακας της ΕΝΠ, την περίοδο (2005-2012) Πέταρ Μιλοζέφσκι, έχασε χθες την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 41 ετών στην πατρίδα του τα Σκόπια

Το τελευταίο διάστημα ήταν Διευθυντής στην Εθνική Σκοπίων.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια της ιστοσελίδας μας, στην Ένωση.
Η ανακοίνωση της ΕΝΠ: enpfc.com

«Είναι πολύ δύσκολο να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους! Ο αγαπητός σε όλους μας Petar Milosevski, ο άνθρωπος με τη μεγάλη καρδιά και το χαμόγελο στα χείλη, ο άνθρωπος που αγάπησε αληθινά την ομάδα μας και καθημερινά επικοινωνούσε μαζί μας για να μάθει τα νέα της ομάδας και να δώσει θάρρος για συνέχιση των προσδοκιών μας, έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και άφησε το ποδόσφαιρο ορφανό.

Η Ένωσις Νέων Παραλιμνίου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του επί σειρά ετών τερματοφύλακα της ομάδας μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Καλό Ταξίδι φίλε Petar»

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Παραλίμνι, 14 Μαρτίου 2014»
republika.mk
"Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου θρηνεί την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου και γνήσιου Ενωσίτη. Ενός ανθρώπου που για επτά ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση το Σωματείο μας έχοντας μεταξύ των ετών 2005 και 2012, 131 συνολικά συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας.

Του μεγάλου τερματοφύλακα, ανθρώπου και φιλεύσπλαχνου Χριστιανού Πέταρ Μιλοσιέφσκι που χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα και σε ηλικία μόλις 41 χρόνων άφησε εντελώς ξαφνικά την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην πατρίδα του τα Σκόπια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου σε έκτακτη συνεδρία του το πρωί της Παρασκευής 14 Μαρτίου 2014 αποφάσισε τα ακόλουθα:

Να κηρύξει επταήμερο πένθος.
Η σημαία του Σωματείου να κυματίζει μεσίστια.
Να παραστεί διά αντιπροσώπου στην κηδεία του εκλιπόντος.
Οι ομάδες του Σωματείου να αγωνιστούν με μαύρο περιβραχιόνιο στους αμέσως επόμενους αγώνες τους.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο, Παραλίμνι 14 Μαρτίου 2014"

No comments:

Post a Comment