Wednesday 9 July 2014

Νύχτα Τρόμου, στην Βραζιλία - Ιστορικός διασυρμός κι ο απόλυτος εξευτελισμός για τους Βραζιλιάνους

1-7
Τα Panzer της Nationale Mannschaft δίδαξαν ποδόσφαιρο, επέβαλαν το Γερμανικό και κατ΄ επέκταση το Ευρωπαϊκό ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, total football, που πρώτοι δίδαξαν οι Ολλανδοί του Rinus Michels, Dutch: totaalvoetbal.

Deutschland Uber Alles - Nationale Mannschaft - Panzer ή pænzər

Το ποδόσφαιρο διδάσκεται στα πανεπιστήμια πια, πέρασαν οι καιροί που παιζόταν στις φαβέλες και στις αλάνες. Αυτό όμως, δεν θα το σταματήσει ποτέ, από του να βγαίνουν ταλέντα ποδοσφαιριστές από τέτοιους τόπους, όμως θα είναι παραδοξότητα από εδώ και μπρος αν ξεφύγει ποτέ ο τίτλος από την Ευρώπη.
1-7
Η Ευρώπη είναι εδώ, η Γερμανία το βροντοφώναξε, μένει απόψε να το αποδείξει κι η Ολλανδία.
Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, κι η Ελλάδα έβαλε το λιθαράκι της για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι όσο ποιο σύντομα καταλάβουν οι Αγγλία, η Ισπανία κι η Ιταλία, τι εστί Ευρωπαϊκό ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και το εφαρμόσουν, τόσο πιο σύντομα θα επανέλθουν στην κορυφή.

Τι σημαίνει κλαίνε στην Βραζιλία; Τι σημαίνει κλαίει ένας ολόκληρος λαός;
Οι υπόλοιπες χώρες, που οι Εθνικές ομάδες τους αποκλείονται, οι λαοί τους δεν κλαίνε;
Τι σημαίνει διοργανώτρια χώρα; Ε και; Αφού τα μίντια κι οι δημοσιογράφοι επέβαλαν τον όρο διοργανώτρια χώρα, τότε να της δίναμε το βαρύτιμο τρόπαιο και να πηγαίναμε για καλοκαιρινά μπάνια. Δεν είμαστε σοβαροί νομίζω.

Το κύπελλο θα το πάρει η χώρα που θα εφαρμόσει το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, TOTAL FOOTBALL, κι όχι οι στατιστικές που μας πρήζουν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι που ωρύονται για Βραζιλίες και πράσινα άλογα άλλων εποχών.
Εδώ είναι ΕΥΡΩΠΗ ρεεε!!!
Ακριβώς εδώ είναι κι η απάντηση... ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, άλλοι καιροί, αλλιώτικο ποδόσφαιρο, καμία σύγκριση με το σύγχρονο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Κι αν καταφέρει να το "κλέψει" η Αργεντινή, που δεν πρόκειται, δεν θα αλλάξει η άποψη μου για το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο.

Η Βραζιλία κατέβασε τον αρτηριοσκληρωμένο Σκολάρι για να πάρει, λέει, το κύπελλο, επειδή το πήρε κάποτε στην Κορέα... έλεος.

Οι Γερμανοί ανέθεσαν τα τελευταία 2 χρόνια την ανάλυση του παιγνιδιού(;) της Βραζιλίας, σε 2 πανεπιστήμια, παρακαλώ.

Το Βέλγιο ετοιμάζεται επιστημονικά για το Ευρωπαϊκό ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ξεκινώντας εδώ και 10 χρόνια και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στο Παγκόσμιο της Ρωσίας.

Η Ολλανδία παραδοσιακά και επιστημονικά είναι εκεί, σε όλα τα Παγκόσμια κύπελλα, αυτοί δίδαξαν το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο Rinus Michels, εξού κι ο όρος είναι Ολλανδικός: Dutch: totaalvoetbal, παρ όλων που δεν ευτύχησαν να σηκώσουν ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο.

Ακόμα κι η Ελλάδα με τα κατορθώματα της, απέδειξε γιατί είναι κι αυτή μέρος του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, κι ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάς στα 2 τελευταία παιγνίδια της στο παγκόσμιο κύπελλο, έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, ένα βήμα παρακάτω το δικαιούτο αλλά φάνηκε τρομερά άτυχη στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Γερμανία διέλυσε τη Βραζιλία με 7-1 στον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δικαιολογίες του τύπου, έλειπε ο Νευμάρ κι άλλος δεν μπορούν να σταθούν, ίσως αν έπαιζαν πιθανών να έτρωγαν λιγότερα ή ακόμα και περισσότερα, πάντως την ήττα δεν την γλίτωναν με τίποτα.

Συγγνώμη από τον βραζιλιάνικο λαό ζήτησε ο Νταβίντ Λουίζ με δάκρυα στα μάτια, δεν είναι όμως αρκετό, οι ίδιοι φταίνε που δημιούργησαν τέτοιες τεράστιες προσδοκίες στον Λαό... ας μείνουν στα πανηγύρια, στα καρναβάλια και στα "κορμιά" που είναι μάνα και προφεσόροι σε αυτά.

Ο ΑΓΩΝ
Ανελέητο βομβάρδισμα τη Βραζιλίας, από τους ειδικούς στο είδος, τα Γερμανικά πάντσερς.
Tταπεινωτική ήττα της Βραζιλίας από τη Γερμανία με 1-7.
Ιστορικός διασυρμός και απόλυτος εξευτελισμός για τους Βραζιλιάνους.

Απίστευτο διασυρμό για τη Βραζιλία επιφύλαξε ο ημιτελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου με τη Γερμανία.
Η Γερμανία κέρδισε με 7-1 τη Βραζιλία στο χειρότερο αγώνα της στην ιστορία του Μουντιάλ.
Το ματς δεν αντέχει στην κριτική.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο η Γερμανία πέτυχε 4 γκολ σε 6 μόλις λεπτά και έμοιαζε να έκανε ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί κατέβασαν ταχύτητα και έδωσαν χώρο στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι πίεσαν, έκαναν 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά έπεσαν στον εξαιρετικό -για ακόμη ένα ματς- τερματοφύλακα της Γερμανίας, Νόιερ.
Στο 90' ο Όσκαρ σημείωσε το γκολ της τιμής για τη Βραζιλία.
Τα γκολ: 11' Μιούλερ, 23' Κλόζε, 24', 26' Κρος, 29' Κεντίρα, 69', 79' Σίρλε, 90' Όσκαρ.
O Kλόζε με το 16ο γκολ του σε Παγκόσμια Κύπελλα πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ των Μουντιάλ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρονάλντο.

No comments:

Post a Comment