Saturday 27 September 2014

Με το δεξί και εφτάρα στο νέο πρωτάθλημα (ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν.Π. 7-3)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα futsal του Σωματείου μας που επικράτησε δύσκολα της Ε.Ν.Παραλιμνίου με 7-3 και έδειξε από νωρίς τις τεράστιες δυνατότητες της.
Με το δεξί και εφτάρα στο νέο πρωτάθλημα (ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν.Π. 7-3) 
Απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος έδειξε μέσα από το παιχνίδι πως μπορεί και θα είναι εκ των πρωταγωνιστών η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε επτά εξ αυτών να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα 7 τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν διαφορετικοί σκόρερ δείγμα του βάθους αλλά κυρίως και της ποιότητας που έχει το φετινό φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ.
Σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι Στυλιανού, Τουμαζής, Αλεξίου, Λειβαδιώτης, Xuxa, Κουλουμπρής και Leo.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Στυλιανού και την Ε.Ν.Π. να ισοφαρίζει στο 14΄ . Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό η ομάδα μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Τουμαζή αποτέλεσμα το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίσταση της Ε.Ν.Π. διήρκησε μόλις 10 λεπτά αφού με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα και αφού η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με σκόρερ τον Λειβαδιώτη κάνοντας το 3-1.

Σε διάστημα 4 λεπτών από το 30ο μέχρι και το 34ο η ομάδα μας πέτυχε άλλα 4 τέρματα με τους Αλεξίου, Xuxa, Κουλουμπρή και Leo αυξάνοντας το δίκτυ του σκορ σε 7-1. Στην συνέχεια η ομάδα μας έριξε στροφές με την Ε.Ν.Π. να μειώνει σε 7-3 αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Πλέον η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στους Ευρωπαϊκούς μας αγώνες οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι από την 1η – 6η Οκτωβρίου στην Ουγγαρία στο πλαίσιο του Main Round του UEFA Futsal Cup.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment