Saturday 29 November 2014

Σε λίγο το ντέρμπι στην καλαθόσφαιρα, ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός | Στην πετόσφαιρα, δραματικό φινάλε ψες, ΑΠΟΕΛ 2-3 ανόρθωση

Ελ Κλάσσικο στην καλαθόσφαιρα, σήμερα στο Λευκόθεο, με αντίπαλο τον Κεραυνό, πάμε σαν άλλοτε, με φόντο την 1η θέση, ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός, 15:00

Στην πετόσφαιρα, δραματική νίκη με 3-2 της ανόρθωσις μέσα στο Λευκόθεο επί της ομάδος μας, ψες στο Λευκόθεο.

Το πάλεψε, αλλά λύγισε στο τέλος ΑΠΟΕΛ 2-3 ανόρθωση.

Ακολουθούν, τα 2 ρεπορτάζ από το δελτίο τύπου του Σωματείου μας, μαζί με Φωτογραφίες.

Ντέρμπι με φόντο την 1η θέση… (ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός, 15:00, Λευκόθεο)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Ντέρμπι από τα παλιά αναμένεται να ζήσει σήμερα το Λευκόθεο με την καλαθοσφαιρική μας ομάδα να υποδέχεται στις 15:00 τον Κεραυνό με φόντο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας αήττητη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αφού μετρά 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 8 βαθμούς θέλει μόνο νίκη στον σημερινό αγώνα για να παραμείνει στην 1η θέση του πίνακα. Από την άλλη ο Κεραυνός με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες (ηττήθηκε από την ΑΕΚ) θέλει με την σειρά του το ροζ φύλλο για να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της προνομιούχου 1η θέσης.

Η τεχνική μας ηγεσία προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε τους καλαθοσφαιριστές μας για τον απογευματινό αγώνα (15:00) και περιμένει να δει στο παρκέ όλα όσα δούλεψαν τις τελευταίες βδομάδες.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 και η τιμή εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

Φωτογραφίες από παλαιότερα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ - Κεραυνού

Πάλεψε αλλά στο τέλος λύγισε… (ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 2-3)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Λευκόθεο ανάμεσα στην πετοσφαιρική μας ομάδα και την αντίστοιχη της Ανόρθωσης στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν δύσκολα με 3-2 σετ.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και λύγισε στο φινάλε από την πιο έμπειρη σε τέτοιους αγώνες Ανόρθωση στην διαδικασία του τάι-μπρέικ.

Παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να προηγηθεί με 2-1. Στο 4ο και καθοριστικό σετ το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με την ομάδα μας να χάνει στο τέλος στα σημεία το σετ ισοφαρίζοντας σε 2-2 η Ανόρθωση.

Στην διαδικασία του τάι-μπρέικ η κούραση, οι λανθασμένες επιλογές λειτούργησαν αρνητικά για την ομάδα χάνοντας το σετ με 15-10 και παράλληλα τη νίκη.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας με 6 βαθμούς ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Νέα Σαλαμίνα η οποία ωστόσο έχει αγώνα λιγότερο.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας η Ομόνοια εκτός έδρας στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

No comments:

Post a Comment