Saturday 22 November 2014

Μπάλα... πότε θα παίξουμε;


ΚΟΟΥΤΣ: Το "αν θα παίζουν μόνον οι καλύτεροι", αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.

Εγώ νόμιζα ότι όποιοι και να έπαιζαν δεν θα έκανε καμιά διαφορά, αφού όλοι λέμε παντού, ότι το ρόστερ του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι το πιο πλούσιο, το πιο ποιοτικό και το πιο πλήρες όλων των εποχών, και το κυριότερο... ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ έχει την ικανότητα να παρατάξει 2 ισάξιες ενδεκάδες...

Που είναι και δεν τις βλέπω;

Στα χαρτιά, το ρόστερ μας προκαλεί δέος, στο γρασίδι... παίρνουμε μαθήματα από τον Οθέλο, την Δόξα, τον Ερμή, την αέλ, την Αγία Νάπα και τον Ρουμάνο πρώην προπονητή των χόχων (tragic).

Υποφερτή μπάλα δεν έχουμε παίξει ακόμα, κι αν διαθέτουμε την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, τα 15 τέρματα που έχουμε πετύχει δεν μας δίνουν τον τίτλο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Παίξαμε απέναντι στον Απόλλων που πιστεύαμε ότι είναι, εκ των υπολοίπων, η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος... λάθος... οι καλύτερες, μετά από εμάς είναι η Άεκ και η αέλ, και θα το δούμε στη συνέχεια, ιδιαίτερα η αέλ με τον Χριστοφόρου στο πάγκο, ο δρόμος είναι μακρύς.

Τα Διαιτητικά λάθη δεν είναι δικαιολογία, αυτά πάντα θα υπάρχουν, το σημαντικό είναι να έχεις την ομάδα και την δυνατότητα να παίζεις απέναντι και σ' αυτά.

Αν το πιο "πλήρες" ρόστερ κρίνεται από την μισθοδοσία... ΝΑΙ, έχουμε το πλουσιότερο, το πληρέστερο και το ακριβότερο ρόστερ όλων των εποχών, και το πιο άνισο σε μισθολογική κατανομή! (Άλλοι παίζουν κι άλλοι πληρώνονται)

Δυστυχώς αυτό που δεν έχουμε... ΕΙΝΑΙ, κάποιον να σπρώχνει την μπάλα στο πλεκτό.

Ψες ο ΚΟΟΥΤΣ δήλωσε: "Ποτέ στην προπονητική μου καριέρα δεν με ενδιέφεραν τα ονόματα. Με ενδιέφερε η προπόνηση, η πειθαρχία και η συμπεριφορά των παικτών"

Πιο κάτω οι συμπεριφορές ορισμένων...

1: Δεν επιτρέπεται να είσαι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και να αναρτάς φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, παραμονή του ντέρμπι με Απόλλωνα, που φιλάς την μπάλα στα Γιάννενα... ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ!

2: Δεν επιτρέπεται να είσαι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και να λες στις κατινίστικες τηλεοπτικές εκπομπές ότι θέλεις να γυρίσεις στην άεκ και ότι τους περίμενες μέχρι και την τελευταία στιγμή, τουτέστιν "μας έκανες χάρη"... ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ!

3: Ο 3ος της παρέας, κακώς ήρθε στον ΑΠΟΕΛ. Το μόνο που τον νοιάζει είναι το lifestyle και τα learjet. Είχαμε και παλαιότερα παίκτες που ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ σε μεγάλη ηλικία, δεν κόλλησαν ένσημα όμως, αλλά τίτλους.

Ετήσιο κόστος έκαστου εκ των πιο πάνω... 600χιλιάδες, απλά μαθηματικά! (και δεν είναι 1.5 αλλά 1.8 κι ο ΝΝ)

Πάρε σκούπα Γιώργο ΔΩΝΗ... ο Γενάρης είναι προ των Πυλών! (αυτός έπρεπε να ήταν ο τίτλος του άρθρου)

Παίκτες που νοσταλγούν τις πρώην ομάδες τους, ενώ ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας, να πάνε στο καλό αφού δεν σέβονται την ομάδα που τους πληρώνει.

Και αν τον Γενάρη δεν σπάνε τα συμβόλαια... να πάνε δανικοί!

ΓΕΓΟΝΟΣ: Κανείς δεν ασχολείται σήμερα με την Μπάρτσα... αυτό είναι το μεγαλείο το ΑΠΟΕΛ!

No comments:

Post a Comment