Saturday 28 March 2015

ΑΠΟΕΛ: Νίκη και Πρόκριση στη Βόλεϊ - Νίκη και Προβάδισμα στο Μπάσκετ


Στην Πετόσφαιρα, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε μέσα στη Δερύνεια της τοπικής Αναγέννησης με 1-3 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στην Καλαθόσφαιρα, ο ΑΠΟΕΛ, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση πήρε τη νίκη 71-52 πάνω στην ΕΘΑ καθώς και το προβάδισμα στους αγώνες με 2-1. Άψογη και κόσμια η παρουσία του κόσμου στο Λευκόθεο, τον οποίο και ευχαρίστησε το σωματείο με ξεχωριστή ανακοίνωση, ενώ στην Δερύνεια, καμιά 10αριά Αποελλίστες έδωσαν το παρών τους στη κερκίδα.

Τα ρεπορτάζ των 2 συναντήσεων. Τα 2 παιγνίδια, κάλυψε η ιστοσελίδα μας με ζωντανά τιτιβίσματα στο Twitter.

- Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε μέσα στη Δερύνεια της τοπικής Αναγέννησης με 1-3 και πήρε την πρόκριση.

Την πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου εξασφάλισε η πετοσφαιρική μας ομάδα η οποία επικράτησε και στον επαναληπτικό της Δερύνειας με 3-1 σετ.
Αντίπαλος της ομάδας μας στα ημιτελικά η Ανόρθωση με τον 1ο αγώνα να έχει ήδη οριστεί για τις 3 Απριλίου στο Λευκόθεο (19:30). ‪

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Κύπελλο Α' Κατηγορίας ανδρών: Αναγέννηση - ΑΠΟΕΛ 1-3 ΤΑ σετ: (19-25, 17-25, 25-16, 17-25).

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης είναι: oμόνοια - ΑΕ Καραβά και ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωσις.


- Ευχαριστίες προς τον κόσμο

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ ευχαριστούν τον μεγάλο κόσμο μας ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών στον 3ο ημιτελικό με την ΕΘΑ με αποτέλεσμα να σπρώξει με τον παλμό και την φωνή του την ομάδα προς τη νίκη.

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν συγκλονιστικός και βοήθησε ψυχολογικά τους καλαθοσφαιριστές μας να πετύχουν την 2η τους νίκη σε βάρος της ΕΘΑ και να πάρουμε το προβάδισμα στην σειρά των ημιτελικών.

Παρά τις προκλήσεις που υπήρξαν από καλαθοσφαιριστές των φιλοξενουμένων κατά την διάρκεια του αγώνα δεν αντέδρασαν προστατεύοντας την ομάδα μας.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι ο 6ος μας παίκτης και με αυτόν στο Λευκόθεο μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πολυπόθητο back 2 back! (apoel.com.cy)

- Εξαιρετική εμφάνιση και προβάδισμα 2-1 (ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ 71-52)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, την καλύτερη στην σειρά των ημιτελικών η καλαθοσφαιρική μας ομάδα επικράτησε με 71-52 της ΕΘΑ στο Λευκόθεο και πήρε προβάδισμα με 2-1 νίκες.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη του αντιπάλου καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και παίζοντας πολύ καλή άμυνα και έχοντας τις λύσεις στην επίθεση δεν έδωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το δικαίωμα στην ΕΘΑ να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στους προηγούμενους δύο ημιτελικούς η ΕΘΑ πέτυχε περισσότερους από 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο ενώ στον 3ο της σειράς περιορίστηκε μόλις στους 17.

Η επιτυχία ήταν συλλογική προσπάθεια όλων των καλαθοσφαιριστών μας αφού πλην των νεαρών που πήραν χρόνο συμμετοχής και του Νεοφύτου πέτυχαν είτε μονοψήφιο είτε διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Κούνας πέτυχε 16 πόντους, ο Κακιούζης (10), Woods (12), Roberson (12) και Tutt (10) με τους Cup, Evans και Σιζόπουλο να πετυχαίνουν 6, 3 και 2 πόντους αντίστοιχα.

Επόμενος μεταξύ μας αγώνας είναι ορισμένος για την Δευτέρα στις 18:30 και θα γίνει στο Ελευθερία.

Δεκάλεπτα: 18-9, 32-17, 47-34, 71-52.

Το βίντεο του αγώνα, δηλώσεις του Θανάση Παπαχατζή και του Βασίλη Κούννα.



ΑΠΟΕΛ (Θανάσης Παπαχατζής): Roberson 12 (1), Evans 3, Νεοφύτου, Woods 12, Σιζόπουλος 2, Κούνας 16 (2), Tutt 10, Cup 6, Λάμπρου, Ζαβός, Κακιούζης 10 (2), Μύθιλλος.

ΕΘΑ (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Ασαντουριάν, Κάιλς 10 (2), Ρος 3 (1), Αναστασιάδης, Ράσελ 6, Τόμιτς 2, Μασάμπα 11 (1), Παπαμιχαήλ, Φέργκιουσον 17, Φιλίππου, Ζαχαρίου 3 (1), Χρίστου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (apoel.com.cy)

apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment