Wednesday 9 December 2015

«Πρέπει να τιμήσουμε την Ιστορία μας» δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια «για μας το πρωτάθλημα ξεκινάει μετά το παιγνίδι με την Σπάρτα»


"Παρά τις τόσες δυσκολίες, Ευρωπαϊκά & Τραυματισμοί, εντούτοις είμαστε όλοι εκεί στη βαθμολογία, δεν έκαναν την διαφορά οι άλλοι αντίπαλοι, απέναντι σε μας, που είχαν την ευκαιρία" υπογράμμισε ο Γεωργιανός Κόουτς του ΑΠΟΕΛ, κ. Τιμούρ Κετσπάγια...

ΕΡ: Αν υπάρχουν κίνητρα..
- Ανεξάρτητα από το ότι έχει κριθεί η πρόκριση στον δικό μας όμιλο πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζεις σε Ευρωπαϊκό παιγνίδι.
- Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία στην Ευρώπη κι αυτή την ιστορία πρέπει να τιμήσουμε στο αυριανό παιγνίδι.
- Πρέπει να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το παιγνίδι.
- Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζω να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει ούτως ώστε να κερδίσουμε το παιγνίδι.

ΕΡ: Ποια είναι κατάσταση της ομάδας, μετά την τελευταία ήττα..
- Σίγουρα δεν είμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε να είμαστε, πάντα όταν χάνεις ένα παιγνίδι, η ψυχολογία δεν είναι σε ψηλά επίπεδα.            ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
- Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να τελειώσουμε το αυριανό παιγνίδι έτσι όπως πρέπει και από εκεί και πέρα θα έχουμε την ευκαιρία, όταν θα ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στη Ευρώπη, να συγκεντρωθούμε ολοκληρωτικά στο Κυπριακό πρωτάθλημα.
- Δυστυχώς δεν θα έχουμε συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά αυτό που έχει σημασία για μας είναι το Κυπριακό πρωτάθλημα.
- Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό το διάστημα, γιατί όπως ξέρετε πάρα πολύ καλά, είχαμε αρκετούς τραυματίες.
- Ιδιαίτερα όταν παίζαμε στα Ευρωπαϊκά παιγνίδια είχαμε πάρα πολλές απουσίες και τώρα έχουμε κάποιες απουσίες και κάποια προβλήματα, αλλά όλα είναι μέρος του παιγνιδιού.
- Πρέπει να βρούμε τις λύσεις ούτως να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει για να κερδίσουμε το παιγνίδι.

ΕΡ: Αν θα φρεσκάρει την ομάδα με παίκτες που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα..
- Δεν έχουμε παίκτες περίσσευμα, παίζουν αυτοί που έχουμε κι αυτοί που είναι υγιής.
- Δυστυχώς τόσα προβλήματα που είχαμε όλο αυτό το καιρό με την απουσία των ποδοσφαιριστών, δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε ποιοι να αγωνιστούν.
- Λόγο των τραυματιών, αναγκαστικά θα παίξουμε με αυτούς που έχουμε.
- Θα ήθελα για παράδειγμα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν αφού είναι τραυματίες, έτσι αναγκαστικά θα παίξουν αυτοί που είναι υγιής.
- Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα γιατί μας περιμένει το Κυπριακό πρωτάθλημα κι αυτός είναι ο στόχος μας.
- Από εκεί και πέρα θέλουμε να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε
- Μακάρι να είχα αυτή την πολυτέλεια, αλλά δυστυχώς δεν την έχω ούτε και την είχα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ.
- Ελπίζω τώρα που θα συγκεντρωθούμε μόνο στο Κυπριακό πρωτάθλημα και δεν θα έχουμε τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούν οι παίκτες μετά από το βαρύ πρόγραμμα που είχαν όλον αυτό τον καιρό και να προετοιμαστούμε κατάλληλα.
- Άλλο είναι να παίζεις εδώ και άλλο στο Κυπριακό πρωτάθλημα που έρχονται όλοι να παίξουν μαζί σου και είναι ξεκούραστοι.
- Δεν είναι και το πιο εύκολο, δυστυχώς όταν χρειαζόμασταν όλους του παίκτες κοντά μας δεν τους είχαμε... αλλά όταν τους είχαμε δείξαμε ότι είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα.
- Ελπίζω να περάσουν αυτά και στη συνέχεια να έρθουν τα αποτελέσματα που περιμένουμε κι εμείς αλλά κι ο κόσμος της ομάδας.

ΕΡ: Στην Γερμανία ο ΑΠΟΕΛ ξάφνιασε με το πολύ καλό παιγνίδι αλλά στην Κύπρο έπεσε στην μετριότητα...
- Δεν θα έλεγα για μετριότητα, διότι και τα παιγνίδια που χάσαμε δεν έπρεπε να χαθούν, αλλά παίξαμε την ΣΙΑΛΚΕ και μείναμε μισή ομάδα.
- Είχαμε κάνει 3 αναγκαστικές αλλαγές και στο τέλος βρεθήκαμε με 4 τραυματίες.
- 'Άλλο το Ευρωπαϊκό και άλλο το Κυπριακό, είναι όλα αυτά που είπα και προηγουμένως.
- Από εκεί και πέρα... για μας το πρωτάθλημα ξεκινάει μετά το παιγνίδι με την Σπάρτα.
- Παρόλο που περάσαμε τόσες δυσκολίες, με τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια και τους τραυματισμούς, εντούτοις είμαστε όλοι εκεί, δεν έκαναν την διαφορά οι άλλοι αντίπαλοι, απέναντι σε μας . που θα έλεγα είχαν την ευκαιρία.
- Όπως είπα, είχαμε κάποιες δυσκολίες, ελπίζω να περάσει και το αυριανό παιγνίδι και να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα και βλέπουμε τη συνέχεια.
- Για μας, σημασία έχει το Κυπριακό πρωτάθλημα.. χάσαμε κάποια παιγνίδια, αλλά δεν αξίζαμε να τα χάσουμε, οι λόγοι είναι γνωστοί.
- Τώρα αυτό πέρασε και εμείς κοιτάμε μπροστά.
- Πρέπει αύριο να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει και να πάρουμε το αποτέλεσμα και μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με το Κυπριακό πρωτάθλημα χωρίς την Ευρώπη.

Mario Segio.
ΕΡ: Πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες το παιγνίδι κι αν είναι αδιάφορο...
- Αύριο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε
- Δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση, του να μην κυνηγάμε τίποτα στην Ευρώπη.
- Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε αύριο, για αυτό θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε.

ΕΡ: Αν το αυριανό παιγνίδι θα είναι το τελευταίο για τον ίδιο στον ΑΠΟΕΛ? (βαλτός κίτρινος δημοσιογραφίσκος)
- ΟΧΙ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
- Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι το τελευταίο μου Ευρωπαϊκό παιγνίδι, έτσι κι αλλιώς έχω ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο.
- Κι αν η ομάδα είναι ευχαριστημένη μαζί μου, δεν βλέπω τον λόγο του να είναι το τελευταίο παιγνίδι που θα παίξω στην Ευρώπη.

  • Οι Φωτογραφίες της προπόνησης, DOWNLOAD!
  • Το Βίντεο της διάσκεψης, ΕΔΩ!
  • Το περισκόπιο, ΕΔΩ!
  • Βίντεο από την προπόνηση..



No comments:

Post a Comment