Saturday 26 July 2014

ΜΠΙΔΗΣ: Ποιοτικά είμαστε ανώτερη ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό

Στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, 48 ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Ελσίνκι, και έστειλε Μήνυμα - Πρόκρισης.

Ολόκληρη η συνέντευξη καθώς και το σχετικό Βίντεο...
Θεωρώ ότι έγινε μια προετοιμασία, καθαρά με το σκεπτικό των δύο προσεχή παιγνιδιών και μπήκε η βάση πρόκρισης για τα επόμενα 2 παιγνίδια για τους ομίλους του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Θεωρώ ότι η ομάδα συγκριτικά με πέρσι, ειναι πολύ ποιο δεμένη, ξέρουμε ο ένας τον άλλο, υπάρχει περισσότερη χημεία και αυτά είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει το φετινό ΑΠΟΕΛ.

Ξέρουμε και τον προπονητή, ξέρουμε τι ζητά και πλέων υπάρχει ένα πιο συμπαγές σύνολο και πιο δεμένο σύνολο, το οποίο θεωρώ ότι στα παιγνίδια της Ευρώπης είναι πάρα πολύ σημαντικό.


Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο ο οποίος προέρχεται από τις Σκανδιναβικές χώρες, με διαφορετικό ποδόσφαιρο, διαφορετικό είδος, διαφορετική νοοτροπία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σε ένα διαφορετικό γήπεδο το οποίο είναι πλαστικό και δεν είναι κανονικό, υπάρχουν πολλές παγίδες σ΄αυτό το είδος παιγνιδιού.

Εγώ αυτό που θέλω να μεταβιβάσω είναι ότι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ προσγειωμένοι, έχουμε προετοιμαστεί και σωματικά αλλά και ψυχολογικά γι αυτό το παιγνίδι, ξέροντας την σημαντικότητα του, ιδιαίτερα του πρώτου παιγνιδιού και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο Ελσίνκι, και να πάρουμε ένα σκορ πρόκρισης.
Θέλουμε να βάλουμε γκολ, πρέπει να σκοράρουμε, έτσι ώστε στη Λευκωσία, στον επαναληπτικό, να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Θεωρώ ότι ποιοτικά είμαστε ανώτερη ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί το φετινό ΑΠΟΕΛ χρειάζεται την πορεία στην Ευρώπη, κι αυτό είναι γενικά αποδεκτό από όλους.

ΒΙΝΤΕΟ...

 

No comments:

Post a Comment