Friday 24 October 2014

Μπάσκετ Απόλλων-ΑΠΟΕΛ / Βόλεϊ ΑΠΟΕΛ-Σαλαμίνα / Φούτσαλ Δερύνεια 7-12 ΑΠΟΕΛ


@apoelgroup #APOEL @apoelcomcy #APOELbc #APOELvb #APOELfutsal
- Αρχή με Σούπερ Καπ για το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ (Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, 19:00, Κίτιον)

- Σήμερα η πρεμιέρα του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ… (ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα, 19:30, Λευκόθεο)

- Νίκη με ανατροπή και παραμονή στην κορυφή του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ… (Δερύνεια – ΑΠΟΕΛ 7-12) Φωτορεπορτάζ - Βίντεο
- Αρχή με Σούπερ Καπ για το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ (Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, 19:00, Κίτιον)
Με τον αγώνα του Σούπερ Καπ Ανδρών ανοίγει σήμερα η αυλαία της καλαθοσφαιρικής χρονιάς 2014-15 με την πρωταθλήτρια ομάδα μας να αντιμετωπίζει στο Κίτιον τον κυπελλούχο Απόλλωνα στις 19:00.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Η ομάδα ενισχυμένη με 7 νέους καλαθοσφαιριστές ευελπιστεί πως θα μπει με το δεξί στο νέο μαραθώνιο δημιουργώντας παράλληλα τις ιδανικές συνθήκες για κατάκτηση του νταμπλ.

Με τον Νικόλα Παπαδόπουλο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και το Νίκο Λαμπρία βοηθό, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Αντώνη Κωνσταντινίδη και Χριστόφορο Λειβαδιώτη η ομάδα μας δείχνει αγωνιστικά πανέτοιμη να ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή χρονιά.

Παρόλο που άρχισε κάπως αργά η προετοιμασία, ο ΑΠΟΕΛ μέσα από τα φιλικά παιχνίδια έδειξε πως θα είναι και φέτος ανάμεσα στα φαβορί για κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου.

Evans, Harrison, Tutt, Cup, Pesic, Σιζόπουλος και ο NBAer Anthony Roberson είναι οι νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας μας με τους Κούννα, Νεοφύτου καθώς και τους νεαρούς Ζαβό, Λάμπρου και Καραγιάννη να συμπληρώνουν την 12άδα του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

Είναι η 15η παρουσία του ΑΠΟΕΛ σε παιχνίδια Σούπερ Καπ και μαζί με την ΑΕΛ είναι πολυνίκης του θεσμού με 8 κατακτήσεις. Παράλληλα ο Απόλλων είναι η 3η παρουσία του στον θεσμό και μετρά μόλις 1 τίτλο.

Τον σημερινό αγώνα θα παρακολουθήσουν παιδιά των Ακαδημιών των δύο ομάδων αφού δόθηκαν μόνο 100 προσκλήσεις στο κάθε Σωματείο μετά από απόφαση της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικό από την CytaVision.

- Σήμερα η πρεμιέρα του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ… (ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα, 19:30, Λευκόθεο)

Πρεμιέρα σήμερα για το πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ το οποίο φιλοξενεί στο Λευκόθεο τη Νέα Σαλαμίνα στις 19:30.

Η ομάδα μας έχοντας μειωμένο προϋπολογισμό σε σχέση με πέρσι και αλλαγμένη προς το καλύτερο όσον αφορά το ρόστερ αφού ενισχύθηκε με 9 νέους πετοσφαιριστές έθεσε ως στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου.

Η Διοίκηση σε συνεργασία με την Επιτροπή πετόσφαιρας προσπάθησαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχοντας περιορισμό από τα οικονομικά δεδομένα, να φτιάξουν μια ομάδα ικανή η οποία θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην μεγάλη κατηγορία βάζοντας παράλληλα γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας δόθηκαν στον Igor Voronin, Ουκρανό ακραίο πετοσφαιριστή που στο παρελθόν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας και είχε διπλό ρόλο παίκτη – προπονητή όπως εξάλλου θα έχει στην ομάδα μας. Γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας ο έμπειρος Ουκρανός πετοσφαιριστής επέλεξε να φέρει μαζί τους δύο ταλαντούχους συμπατριώτες του, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τρίο των ξένων στην ομάδα μας.

Πρόκειται για τους Artem Dygtyarenko (διαγώνιος) και τον Mykhailo Kuian (ακραίος) 25 και 26 ετών αντίστοιχα.

Παράλληλα η επιτροπή πετόσφαιρας κράτησε στο ρόστερ τους Χατζηπαύλου, Χαλλούμη και Χάσικο ενώ μετά από εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας αποκτήθηκαν οι Αβερκίου, Γιάννου, Σπανός, Πηλακούρης και Γιαννούρης.

Βοηθός προπονητής και παράλληλα παίκτης θα είναι ο Γαβρίλης Χατζηδαμιανού ο οποίος αγωνίζεται ως πασαδόρος ενώ στο ρόστερ βρίσκεται και ο Κύριλλος Φαρχάν ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΑΠΟΕΛ.

Ο σημερινός αγώνας αρχίζει στις 19:30 στο Λευκόθεο και τιμή εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ ισχύουν τα Σούπερ διαρκείας τα οποία θα πωλούνται επίσης στο Λευκόθεο σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν. Τιμή πώλησης είναι 50 ευρώ (Καλαθόσφαιρα, Πετόσφαιρα, Φούτσαλ), για τα Τακτικά μέλη 15 ευρώ και τα Αρωγά 25 ευρώ.

Το ρόστερ του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ (2014-15):

Λάμπρος Χατζηπαύλου                8/7/1984 (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ)
Ηλίας Χαλλούμης            16-9-83 (ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ)
Ιωάννης Χάσικος             7/11/1983 (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ)            
Ματθαίος Αβερκίου      30-12-93 (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ)
Λένος Γιάννου  29-1-91 (ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ)
Γαβρίλης Χατζηδαμιανού            27-10-83 (ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ)
Γεώργιος Σπανός             6/10/1991 (ΛΙΜΠΕΡΟ)
Ανδρέας Πηλακούρης   27-9-91 (ΛΙΜΠΕΡΟ)    
Γιάννης Γιαννούρης        8/9/1991 (ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ)
Igor Voronin       23-7-74 (ΑΚΡΑΙΟΣ)
Artem Dygtyarenko        21-10-89 (ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ)
Mykhailo Kuian 20-11-88 (ΑΚΡΑΙΟΣ)    
Κύριλλος Φαρχάν            28-6-95 (ΑΚΡΑΙΟΣ)      

Τεχνικό τιμ
Προπονητής: Igor Voronin
Β. Προπονητής: Γαβρίλης Χατζηδαμιανού

- Νίκη με ανατροπή και παραμονή στην κορυφή του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ… (Δερύνεια – ΑΠΟΕΛ 7-12) Φωτορεπορτάζ - Βίντεο

Την 4η σερί νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα futsal του Σωματείου μας επί της Δερύνειας εκτός έδρας με 12-7 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.

Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αρχικά με 1-0 και στην συνέχεια με 4-2 κατάφερε και ανέτρεψε δύο φορές τα σε βάρος της δεδομένα και πήρε μια πανάξια νίκη, σε μια πολύ δυνατή έδρα και απέναντι σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η Δερύνεια η οποία με βάση της χθεσινή της εικόνα αδικείται από τον βαθμολογικό πίνακα.

Αρχικά ο Αλεξίου ισοφάρισε σε 1-1 και στην συνέχεια ο Κουλουμπρής έβαλε την ομάδα μας σε θέση οδηγού. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ανέτρεψαν το 2-1 κάνοντας το 4-2 σε διάστημα 4 λεπτών.

Ο Johny και ο Κουλουμπρής με δικά τους γκολ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (4-4) και στην συνέχεια ο Leo ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 15ο λεπτό.

Στην συνέχεια η ομάδα μας πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Λειβαδιώτη και Leo κλείνοντας το ημίχρονο με το υπέρ μας 8-4.

Στο δεύτερο μέρος η Δερύνεια μπήκε δυνατά στον αγώνα, μείωσε σε 8-5 ωστόσο Leo και Τουμαζής ανέβασαν το σκορ σε 10-5, μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 10-7 με τους Johny και Xuxa να σφραγίζουν τη νίκη της ομάδας μας με το τελικό 12-7.

Hat-Trick πέτυχε ο Leo που έδειξε την ποιότητα του σε μια πολύ δύσκολη έδρα οδηγώντας την ομάδα μας στην 4η νίκη της στο πρωτάθλημα με τους johny και Κουλουμπρή να πετυχαίνουν από δύο.

Τραυματίας αποχώρησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Σάββας Ομήρου ο οποίος αναμένεται σήμερα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς.
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι ο Αετός Σολέας εκτός απροόπτου την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο Λευκόθεο.

Φωτορεπορτάζ

apoelcomcy/basket | apoelcomcy/volley | apoelcomcy/futsal

No comments:

Post a Comment