Friday 24 October 2014

Οι μεγάλοι αγώνες και οι μεγάλοι παίκτες κάνουν την ομάδα, ακόμα μεγαλύτερη

@apoelgroup #APOEL
Ο αγώνας με την Σαλαμίνα βρίσκεται στο μυαλό όλων. Η μπάλα στήνεται εκ νέου στην σέντρα για την 7η αγωνιστική, η οποία είναι αφιερωμένη στην προβολή του έργου της Medic Alert.

Ο Γιώργος ΔΩΝΗΣ, με χαρά βλέπει τους ποδοσφαιριστές του πανέτοιμους για τον σημαντικό αγώνα απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου.

Μοναδικές απουσίες, αυτές των τραυματιών Αντωνιάδη και Χαραλαμπίδη που σήμερα έκαναν φυσιοθεραπεία καθώς και του τιμωρημένου ΚΑΚΑ, ενώ ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε και με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου που ανέβασε ψηλό πυρετό. Ο Νούνο σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι μεγάλοι αγώνες κάνουν την ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη, κι η ομάδα μας καλείται την Κυριακή να βρει το σθένος και να κατέβει από την έπαρση του Champions League που βρίσκεται, και να προσγειωθεί στην Κυπριακή πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....
Είναι από όλους γενικά παραδεχτό ότι η ομάδα μας, χωρίς να έχει φορτσάρει μέχρι τώρα, καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα εξού κι απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας δημιουργήσει μιαν απόσταση ασφαλείας από τον 2ο Απόλλωνα 4 βαθμών.

ΕΦΡΑΙΜ / ΝΤΕΒΙΣ 

Εφραίμ...
Συνέπεια και συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις, καλείται να δείξει ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος μετά από τα καλά παιγνίδια με την ΕΘΝΙΚΗ και την ΠΑΡΙ, παρουσιάζεται αγωνιστικά έτοιμος να δικαιολογήσει τον μεγάλο ντόρο που συνόδευσε το όνομα του, η καλοκαιρινή μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ο μεγάλος ΝΤΕΒΙΣ
Ο σχολιασμός του ντεφορμαρίσματος του Τόμας Ντε Βινσέντι δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού.

Ο ποντιοπιλατισμός του θέματος, κακό κάνει κι όχι καλό, γι' αυτό επιβάλετε η ανάδειξη του προβλήματος και όχι της απόκρυψη του, με το σκούπισμα κάτω από το χαλί.

Ένας ΝΤΕΒΙ που συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή κατάκτηση του ΝΤΑΜΠΛ φέτος ψάχνεται.

Τα δικά του τέρματα -μαζί μ' αυτά του Σέρινταν- μας έβαλαν στους ομίλους, δεν ξεχνούμε και ούτε είμαστε αχάριστοι.

Που είναι όμως ο καλός ΝΤΕΒΙ?

Τι βασανίζει τον ποδοσφαιριστή?

Γιατί συνεχίζει να παραπαίει αγωνιστικά ο παίκτης?
Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο ΝΤΕΒΙΣ αποτελεί ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο στην ομάδα.

Επενδύθηκαν / Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για την απόκτηση του, κάτι που δεν γίνεται πια στις μέρες μας εκτός κι αν είσαι η Μπάρτσα ή η Ρεάλ ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα.

Όλου θέλουμε να δούμε την επένδυση μας να αποδίδει τα μέγιστα.

Όλοι θέλουμε τον Ντέβι να παίρνει την ομάδα στους ώμους του, κάτι που δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Η περσινή 11αδα ξεκινούσε από τον ΝΤΕΒΙ κι αυτό δεν είναι υπερβολή.

Φέτος; ... αν είναι θέμα ψυχολογικό, οφείλουν όλοι να ενσκήψουν στο πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, εξάλλου το είπαμε ξανά, ακόμα κι ο ίδιος ο Πρόεδρος Πετρίδης το ανέφερε "είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής" και χρειάζεται να τύχει "ειδικής" μεταχείρισης.

Όλοι θυμόμαστε τι έγινε το καλοκαίρι, ενώ η εταιρεία και ο Πρόεδρος τον περίμεναν να επικοινωνήσει μαζί τους, αυτός πήγε στο Παγκόσμιο κύπελλο "ξεχνώντας" να απαντήσει στη πρόταση που του έγινε.

Κι όμως η εταιρεία, έκανε την υπέρβαση της και τον έφερε στην ομάδα, χωρίς εγωισμούς, πάνω από όλα το συμφέρων και το καλό της ομάδας.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάκαμψη και επάνοδο του Αργεντίνου σταρ... στο "πόδι" του είναι.


Αιματολογικές εξετάσεις σήμερα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον Αρχάγγελο αιματολογικές εξετάσεις από το χημείο Medilab. Ευχαριστίες εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ μέσω του Τουίτερ στον κύριο Κ. Παυλίδη για την προσφορά του εργαστηρίου προς την ομάδα μας.

Επιμέλεια άρθρου: Άνδρου Ευαγόρου


Είμαι ΑΠΟΕΛ, διαβάζω apoelgroup

ApoelGroup
Η Οπαδική Ιστοσελίδα Του ΑΠΟΕΛ Στο Διαδίκτυο


No comments:

Post a Comment