Saturday 14 March 2015

MatchDay: ομόνοια - ΑΠΟΕΛ, κάτι χρωστάμε στους απέναντι

Παιγνίδι Γερμανικής φιλοσοφίας το σημερινό Λευκωσιάτικο ντέρμπι, εμβολιασμένο με το γαλαζοκίτρινο DNA.

Ο κύριος Φίνκ κλείνει σήμερα 2 μήνες παρουσίας στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Το 1ο του παιγνίδι ήταν στις 14 του Γενάρη στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στάδιο.
Από τότε μέχρι και σήμερα, μετρά 11 επίσημα παιγνίδια ως Προπονητής του ΑΠΟΕΛ, 4 στο κύπελλο και 7 στο Πρωτάθλημα ενώ είναι αήττητος και στους 2 θεσμούς. Μέσα σ' αυτούς τους 2 μήνες ο κ.ΦΙΝΚ έχει πετύχει κάποια σημαντικά νούμερα που είναι απόρροια της δουλειάς του.
Είναι αήττητος για 11 συνεχόμενα παιγνίδια, έχει κερδίσει 5 παιγνίδια πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου, ενώ έχει φέρει 3 ισοπαλίες, τις 2 στο πρωτάθλημα με Οθέλλο - ομόνοια (κάτι χρωστάμε στους απέναντι) και το 3ο στο κύπελλο. Στο σημερινό παιγνίδι, ο κ. ΦΙΝΚ καλείται να διαχειριστεί με μαεστρία την αγωνιστική άνοδο της ομάδας και το κλίμα εφορίας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, προσθέτοντας ακόμα μια επιτυχία, που θα διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα 8 στροφές πριν από τον ΕΞΩΣΤΗ!

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την ομόνοια για 3η φορά στη φετινή περίοδο. Στον αγώνα του 1ο γύρου η ομάδα μας παίζοντας ως γηπεδούχους, κέρδισε το μισητό παράρτημα με το εκπληκτικό γκολ του Γιώργου Εφραίμ, ενώ στο 2ο γύρο οι 2 ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο κ. ΦΙΝΚ κατεβάζει την ομάδα στο γήπεδο, έχοντας στον ΑΣΣΟ τον Διονύση Χιώτη και στο ΚΕΝΤΡΟ της άμυνας το Βραζιλιάνικο δίδυμο ΚΑΡΛΑΟ - ΑΜΟΡΙΝ. Στα ΑΚΡΑ θα παίξουν, ο Ρίισε στην αριστερή πλευρά κι ο Μάριο Σέρτζιο στη δεξιά.
Στο ΚΕΝΤΡΟ της ομάδας θα παίξει το νέο μαγικό δίδυμο που έχει συγκροτηθεί στη θέση αυτή, των Νούνο Μοράϊς και Μάρτιν Λάνιγκ.
Θέση στην μπροστινή ΤΕΤΡΑΔΑ διεκδικούν 8 ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές, Τιάγκο, Μπίδης, Ναφιού, Ντέβι, Εφραίμ, Σέρινταν, Πιέρος και Τζιμπούρ. Ποιοι 4 θα πάρουν φανέλα βασικού θα εξαρτηθεί απόλυτα από το αγωνιστικό πλάνο που έχει συγκροτήσει ο κύριος ΦΙΝΚ με το Τεχνικό επιτελείο του. Παρά το γεγονός ότι η όποια πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, καθ ότι και οι 8 μπορούν να πάρουν φανέλα βασικού, θα τοποθετήσουμε την 4αδα που κρίνουμε σαν την επικρατέστερη, με τον Μπίδη στο δεξί άκρο, τον Τιάγκο στο ρόλο του ιθύνων νου και τον Πιέρο (ίσως Σέρι) στα αριστερά αφού η ΚΟΡΥΦΗ της επίθεσης είναι μονίμως ΤΡΟΜΟκατειλημμένη από τον ειδικό του είδους.

Πρόβλεψη 11αδας:
ΧΙΩΤΗΣ
ΣΕΡΤΖΙΟ - ΚΑΡΛΑΟ - ΑΜΟΡΙΝ - ΡΙΙΣΕ
ΜΟΡΑΙΣ - ΛΑΝΙΓΚ
ΜΠΙΔΗΣ - ΤΙΑΓΚΟ - ΠΙΕΡΟΣ
ΤΖΙΜΠΟΥΡ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
- Τερματοφύλακες: Χιώτης, Κίσσας,
- Αμυντικοί: Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Kaka, Χριστοφίδης,
- Μέσοι: Morais, Lanig, Αρτυματάς, Gomes, Εφραίμ, Nafiu, Χαραλαμπίδης, Παπαφώτης, De Vincenti,
- Επιθετικοί: Sheridan, Djebbour, Σωτηρίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής της αναμέτρησης, ο Χρίστος Νικολαΐδης.
Α' βοηθός ο Μιχάλης Σωτηρίου και Β' βοηθός ο Στυλιανός Νικήτας.

4ος η Αγγέλα Κυριάκου.

1ος επιπρόσθετος διαιτητής ο Δημήτρης Μασιάς και 2ος επιπρόσθετος ο Γεώργιος Νικολάου.

Παρατηρητής ο Μιχάλης Παπαβαρνάβα.


Εισιτήρια:
Στο Στάδιο δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για τους οπαδούς μας αφού έχουν εξαντληθεί όλα όσα μας αναλογούν! Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 2:00μμ. Οι Οργανωμένοι Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα ακολουθήσουν την διαδρομή · Λεωφ. Μακαρίου · Λεωφ. Λεμεσού · Φώτα Καλησπέρα · Αερογέφυρα Καλαμών · Κυκλικός Κόμβος ΓΣΠ · Λεωφ. Ανεξαρτησίας · Στάδιο ΓΣΠ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Όλα τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα ΕΔΩ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
PrimeTel for Home: Internet, Telephony, Mobile, Television
PrimeTel for Home: Internet, Telephony, Mobile, Television
Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός για συνδρομητές της πλατφόρμας Primetel στο κανάλι 255, και σε Livestreaming προς 19,99 ευρώ.

Η ιστοσελίδα μας καταβάλει προσπάθειες για να σας μεταφέρει τον αγώνα σε LiveChat από το apoelgroup.com και στο τουίτερ twitter.com/apoelgroup

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της ομόνοιας:
Με τους Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Λεάντρο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ιβάν Ρούνιε, Κωνσταντίνο Παναγή, Γεράσιμο Φυλακτού, Ρόντρι και Μίκαελ Ποτέ.


Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment