Saturday 14 March 2015

Pole position για τον Lewis Hamilton στο Αυστραλιανό Grand Prix - Η FORMULA 1 ζωντανά στη Cytavision


Η FORMULA 1 ζωντανά και αποκλειστικά στο πακέτο Sports Plus της Cytavision!
Formula 1: Ξεκίνησε περίφημα η νέα αγωνιστική περίοδος για την Mercedes και τον Lewis Hamilton, αφού κέρδισε την pole position στο Αυστραλιανό Grand Prix, 2ος ο Nico Rosberg.
Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της FORMULA 1 εξασφάλισε η Cytavision, η οποία θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες στο πακέτο Sports Plus, ξεκινώντας από το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου 2015.

Σημειώνεται ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 του 2015 είναι το 66ο πού διοργανώνει η FIA και περιλαμβάνει 20 Grand Prix.

Επίσημη έναρξη έχουμε αυτό Σαββατοκυρίακο, χτες το πρωί έγιναν τα δοκιμαστικά και σήμερα το πρωί ο αγώνας κατάταξης.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της νέας περιόδου είναι αύριο 15 Μαρτίου 2015 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και ολοκληρώνεται στις 29 Νοεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Ο Λιούις Χάμιλτον θα ξεκινήσει την σεζόν προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ενώ η ομάδα της Mercedes θα είναι αυτή που θα υπερασπιστεί τον τίτλο των κατασκευαστών.

Formula 1: Ξεκίνησε περίφημα η νέα αγωνιστική περίοδος για την Mercedes και τον Lewis Hamilton, αφού κέρδισε την pole position στο Αυστραλιανό Grand Prix.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής  της Formula One Lewis Hamilton πήρε την 1η pole position σήμερα το πρωί, ενώ ο ομόσταυλος του στη Mercedes, Nico Rosberg θα ξεκινήσει από τη 2η θέση.

Stef > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment