Monday 8 June 2015

Δίνει το σύνθημα ο Νεκτάριος «Πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη»


Από σεβασμό προς τους 4 ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται με την Κυπριακή ομάδα, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου με την Εθνική Ανδόρας.

Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη αγωνιστικά χρονιά, και μετά από 50 αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, τέσσερις παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν θα έχουν καθόλου χρόνο ξεκούρασης, και ούτε θα κάνουν διακοπές, γιατί είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν την ομάδα του Babuino στην Ανδόρα.

Οι 4 ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Αντωνιάδης - Κωστάκης Αρτυματάς - Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Γιώργος Εφραίμ, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παμπουίνου, αναχωρούν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το αθλητικό κέντρο στη Βαρκελώνη για μίνι προετοιμασία μέχρι την Πέμπτη, οπόταν και θα μεταβούν οδικώς στην Ανδόρα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής 12 Ιουνίου με την Εθνική ομάδα της χώρας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Τα ίδια δεδομένα, δηλαδή χωρίς διακοπές λόγο υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων, ισχύουν και για τους: Νικόλα Ιωάννου, Γιώργο Τασουρή, Γιώργο Χριστοδούλου, Μιχάλη Χαραλάμπους και ο Βασίλη Παπαφώτη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι διακοπές των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ τελειώνουν στις 17 του Ιούνη και οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο αρχίζουν την επαύριο δηλαδή στις 18, ενώ στις 23 του ιδίου μήνα αναχωρούν για το "Mistral sport" του Gniewino στη Πολωνία, για το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας.

Μετά τη προπόνηση της Κυριακής που ήταν και η τελευταία επί Κυπριακού εδάφους, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με δηλώσεις του ζήτησε "να τα αφήσουμε όλα στην άκρη, για το καλό της ομάδας".

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου:
«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως προετοιμαζόμαστε μόνο για τη νίκη.
Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας, όμως πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε.
Θα κάνουμε και προπονήσεις στη Βαρκελώνη προκειμένου να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που θα συναντήσουμε στην Ανδόρα για να είμαστε έτοιμοι και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντεπεξέλθουμε.
Σκεφτόμαστε μόνο πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αν τα καταφέρουμε, θα δούμε ποιες προοπτικές θα μας δημιουργήσει για το μέλλον αυτό το αποτέλεσμα».



TEAM | APOELGROUP.COM


No comments:

Post a Comment